Welkom

U bent als huurder voor de warmte in uw woning aangesloten op een collectief warmtesysteem. DeltaWonen is naast verhuurder ook uw leverancier van warmte.  Er is maar één partij die u warmte kan leveren, u kunt dus niet overstappen naar een andere warmteleverancier.

Met de doorvoering van de Warmtewet wordt u als huurder beter beschermd. De nieuwe wet regelt bijvoorbeeld dat de levering van warmte betrouwbaar en gegarandeerd moet zijn. Daarnaast wordt u beschermd tegen te hoge tarieven. Het tarief voor warmte dat deltaWonen als huidige warmteleverancier rekent, valt overigens ruim onder het maximaal toegestane tarief van de Wamtewet.

De Warmtewet brengt een aantal extra verplichtingen en werkzaamheden met zich mee. Daarom heeft deltaWonen ervoor gekozen om de levering van warmte uit te besteden aan Unica Energy Solutions. Unica is een betrouwbare en ervaren partner als het gaat om de levering van warmte.

Unica levert de warmte voor uw woning vanuit een centrale installatie, ook wel blokverwarming genoemd. Unica beheert deze installatie, zorgt voor het technisch onderhoud en verhelpt eventuele storingen. Betrouwbare levering van warmte voor u als gebruiker staat bij ons centraal. Ista zorgt namens Unica voor het meten van het energieverbruik en de facturatie van de voorschotten en eindafrekeningen.